Genealogiesoftware

Het ansichtkaartenprogramma

De nieuwste telg is een programma voor het administreren / bijhouden van een ansichtkaarten verzameling. Dit programma is een afgeleide van het bidprentjesprogramma. Bij de tabelweergave zijn inmiddels wat kleine aanpassing gedaan aan de de tabel om deze meer naar eigen idee in te richten (V 1.2).

Het hoofdscherm:

Hoofdscherm ansichtkaarten

 

Demoprogramma:
Om het demoprogramma te kunnen uitproberen is er een demoprogramma beschikbaar. Niet alle functies zijn hier volledig uitgewerkt, en er kan maar een beperkt aantal kaarten worden ingevoerd, maar het geeft wel een goed idee van de werking van het programma.

 

Ophalen programma :

Opassen voor virussen!! : Hieronder vindt u de twee links voor het ophalen van de demo's. Het kan zijn dat er allerlei meldingen op uw computer weergegeven gaan worden wanneer u een demo ophaalt. Op zichzelf niet vreemd omdat het uitvoerbare bestanden betreft, en het is een goede zaak daar zorgvuldig mee om te gaan om te voorkomen dat uw PC niet besmet wordt met een virus o.i.d. Uiteraard doe ik er alles aan om de software virusvrij te leveren, maar zekerheid voor alles!!

Het is mogelijk de bestanden te laten controleren voordat u ze binnen haalt op uw computer door gebruik te maken van toevoegingen aan uw internet programma (Google Chrome, Firefox, Microsoft Internet Explorer, e.d.). Deze uitbreidingen voor de browsers geven een extra item in het menu dat verschijnt wanneer je met de muisaanwijzer boven een link gaat staan en dan de rechter muisknop indrukt. Je hebt dan de mogelijkheid de link te scannen op virussen.

Voor Firefox, Google Chrome en MS-Internet Explorer is o.a. de volgende virusbescherming beschikbaar op Virustotal (Chrome, FireFox en IE).

De demo's:

32 bits ->Download 32 bits demo.... en 64-bits Download 64 bits demo....

 

 

Installeren van het programma 16/32-bits : Start het binnengehaalde programma. In de directory "" zullen nu de installatiebestanden worden geplaatst, waarna de installatie automatisch van start zal gaan. (evt bestaande bestanden laten overschrijven - zo nodig eerst veilig stellen)

Installeren van het programma 64-bits : Start het binnengehaalde programma en de installatie zal automatisch verlopen.

 

Systeemeisen:

Bedankt voor de belangstelling, en succes met het programma!!


Software Home Bidprentjes H.O.R.G. Rouwkaarten InstallatieInformatie Prijzen / Bestellen Contact opnemen