Genealogiesoftware ANK

Het ansichtkaartenprogramma

De nieuwste telg is een programma voor het administreren / bijhouden van een ansichtkaarten verzameling. Dit programma is een afgeleide van het bidprentjesprogramma. Bij de tabelweergave zijn inmiddels wat kleine aanpassing gedaan aan de de tabel om deze meer naar eigen idee in te richten (V 1.2).

De meest recente versie van het bidprentjes is 1.6 (7 juni 2020)

 • De volgorde van de plaatjes bij een prentje (maximaal 21 plaatjes) kan nu worden aangepast
 • plaatjesverwisselen2

Het hoofdscherm:

HoofdschermAKN

Demoprogramma:
Om het demoprogramma te kunnen uitproberen is er een demoprogramma beschikbaar. Niet alle functies zijn hier volledig uitgewerkt, en er kan maar een beperkt aantal kaarten worden ingevoerd, maar het geeft wel een goed idee van de werking van het programma.

Ophalen programma :

Maximaal 1 werkende versie per PC!!

Wanneer u al een versie van het ansichtkaartenprogramma geinstalleerd heeft, dan zal die versie niet meer werken nadat u de demoversie heeft geinstalleerd!!

 • Test, in het geval dat u al het programma heeft geinstalleerd op uw PC, het demoprogramma bij voorkeur op een andere PC!!
 • Lukt dat niet, dan denk aan het volgende:
  • Zorg in ieder geval voor een backup van uw data-directory van het ansichtkaartenprogramma!!
  • Pas de installatie directory tijdens het installeren aan in een andere directorie dan die waar uw huidige programma staat geinstelleerd.
  • Verwijder nadat u het programma heeft getest deze demoversie van uw PC.
  • Herinstalleer nadien het originele programma met behulp van de geleverde installatiesoftware. Zorg er dus voor dat u de installatiesoftware bij de hand heeft. 

Opassen voor virussen!! : Hieronder vindt u de twee links voor het ophalen van de demo's. Het kan zijn dat er allerlei meldingen op uw computer weergegeven gaan worden wanneer u een demo ophaalt. Op zichzelf niet vreemd omdat het uitvoerbare bestanden betreft, en het is een goede zaak daar zorgvuldig mee om te gaan om te voorkomen dat uw PC niet besmet wordt met een virus o.i.d. Uiteraard doe ik er alles aan om de software virusvrij te leveren, maar zekerheid voor alles!!

Het is mogelijk de bestanden te laten controleren voordat u ze binnen haalt op uw computer door gebruik te maken van toevoegingen aan uw internet programma (Google Chrome, Firefox, Microsoft Internet Explorer, e.d.). Deze uitbreidingen voor de browsers geven een extra item in het menu dat verschijnt wanneer je met de muisaanwijzer boven een link gaat staan en dan de rechter muisknop indrukt. Je hebt dan de mogelijkheid de link te scannen op virussen.

Voor Firefox, Google Chrome en MS-Internet Explorer is o.a. de volgende virusbescherming beschikbaar op Virustotal (Chrome, FireFox en IE).

De demo

De demo:

Download ansichtkaartenprogramma demo Het wachtwoord om aan te melden in het programma is VELDHOVEN

 De helpfile:

Download de helpfile van het ansichtkaartenprogramma

Systeemeisen:

Bedankt voor de belangstelling, en succes met het programma!!